Zomer ’22

Zoals beloofd, hier is ie dan; de zomereditie van het Kamperen in de Drôme Magazine

Het heeft iets langer geduurd dan jullie van ons gewend zijn, maar eindelijk is ie er dan. Ons nieuwe online magazine Zomer ’22. Je vindt m op; https://magazine.kamperenindedrome.nl

Dit keer is ie meer uitgebreid dan eerder, je kunt printbare lavendelroutes downloaden als je lid bent van de website. Ook staan er allerlei extra’s op de ledenpagina’s. Je kunt onder andere de eerdere magazines teruglezen.

Ik hoop dat jullie weer volop genieten van ons magazine en van de Drôme natuurlijk. In september komt het volgende magazine uit, voor nu hou ik het even voor gezien want ik ga volgende week op vakantie naar de Drôme!

Na de vakantie weer met frisse moed verder aan het magazine en de website, heb je op- of aanmerkingen? Laat het weten via de mail!

By Niels Wichard