Nog even geduld …..

Het zit er weer bijna aan te komen, de lancering van alweer de tweede editie van ons magazine. Vanaf nu kun je deze vinden op onze website via het menu. Hier kun je ook alle vorige edities terugvinden.

Mocht je zelf een leuke toevoeging hebben voor de volgende editie, stuur een idee in en we nemen het in overweging. Wij hopen op leden die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen, omdat het maken van het magazine ontzettend veel werk is. Een suggestie voor een item is altijd welkom,

Ik hoop dat het magazine weer met plezier gelezen wordt, besteed ook even extra aandacht aan de ondernemers in het magazine. Binnenkort kunnen jullie via de website meedingen naar een Arrangement voor 2 personen van een halve dag, verzorgd door Mob, Et Cie solexverhuur. Je kunt dan een halve dag geheel kostenloos door de bergen zoefen met een solex.

Meer informatie daarover vind je op de website. Laat ook even in de groep een comment achter wat je van het magazine vond. Op 25 maart kun je het magazine vinden op de website!

By Niels Wichard