De tolbadge van Mango, bespaart zeeën van tijd!

Dankzij het elektronische Mango-mobiliteitsteken kunt u gemakkelijk betalen voor uw ritten op de snelweg! U hoeft niet meer urenlang te zoeken naar uw creditcard of er 3 keer doorheen te gaan omdat u niet dicht genoeg bij de terminal bent. Met de badge is het eenvoudig en bespaart u tijd!

Dankzij het elektronische tolkaartje kunt u sneller door het tolplein rijden dankzij de gereserveerde rijstroken en profiteert u van een non-stop doorgang met 30 km/u. De betaling gebeurt automatisch dankzij uw badge. Met uw badge kunt u op alle snelwegen in Frankrijk rijden. Met het TopEurop-aanbod kunt u ook op snelwegen in Spanje, Portugal of Italië rijden.

Met uw elektronische tolkaart heeft u toegang tot meer dan 400 parkeerplaatsen in Frankrijk, in stadscentra, treinstations of luchthavens. Parkeerplaatsen die zijn uitgerust met een T-teken geven aan of de betaling met het elektronische tolkaartje wordt geaccepteerd. Het bedrag van uw parkeergeld wordt direct van uw rekening afgeschreven met uw elektronische tolfactuur.

De voordelen van de pas zijn onder andere, dat u niet meer hoeft te stoppen om uw creditcard, bankpas of contant geld in de automaat te stoppen. U kunt doorrijden met ongeveer 30km per uur, het kastje piept en de slagboom gaat open. Vooral met het rijden met een caravan een voordeel, door de breedte hoef je nu niet meer uit te stappen of uit het raam te hangen. Je pakt gewoon de meest linkse of rechtse doorgang met een T erboven. Deze zijn breed genoeg om relaxed met de caravan door te rijden.

De prijzen beginnen vanaf 1,70. Dit bedrag betaal je alleen in de maanden dat je het kastje daadwerkelijk gebruikt. De factuur van de gehele rit wordt achteraf van de rekening afgehaald met een automatische incasso.

Mocht u een gespecificeerde factuur nodig hebben dan kunt u deze op de persoonlijke klantpagina van Mango uitdraaien en printen. Gemak dient de mens!

De tolbadge kun je bestellen via onderstaande link;
https://www.mango-mobilitesbyaprr.com/nl/offres

By Niels Wichard