Restaurant “La Salle á Manger” Crest.

“Wij koken afhankelijk van de seizoenen en de markt, de gerechten kunnen daardoor weleens iets afwijken van de kaart …

Restaurant “La Salle à manger” in Crest, biedt u graag kwaliteitsgerechten aan. Gemaakt van producten van het seizoen bieden wij u een hoogwaardig menu aan. Onze producten zijn meestal biologisch en worden lokaal geproduceerd. Ons menu verandert daarom regelmatig, wij koken afhankelijk van de seizoenen en de markt (de gerechten kunnen daarom weleens iets afwijken van de kaart)

Onze gerechten worden geboren in eigen keuken, de gerechten weerspiegelen de gedachten van de chef. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en een seizoensgebonden heerlijk doordacht avondmenu. Eerlijk koken, op mooie dagen in de buitenzithoek of in een voormalige stal het hele jaar door.

Zo nu en dan surf ik over het internet, langs Facebook, Twitter en Instagram, daar kom ik dan onverwacht leuke plekjes tegen! In de vakantie rij ik regelmatig langs dit restaurant, eigenlijk was het mij niet eens opgevallen, tot vandaag!

Ik kwam deze foto tegen en kreeg er trek van, referenties gecheckt en ja hoor! Deze staat voor komende zomer hoog op mijn to-eat list! Verder surfen leerde mij dat het ene gerecht er nog beter uit ziet dan het ander, kortom; La Salle á Manger kan mij verwachten komende zomer.

Zorg dat je van tevoren reserveert, ik begreep dat het vaak heel snel vol is.

Restaurant “La Salle á Manger”
Place du champ de Mars
26400 Crest

Contact@lasalleamangercrest.fr
+33 (0)9 52 15 52 76

By Niels Wichard