21 juni, fête de la Musique Nyons.

Ter gelegenheid van het Fête de la Musique wordt u een ruime keuze aan concerten en muzikaal entertainment aangeboden, met een hoogtepunt om 21.00 uur.

Het Fête de la Musique is vastgesteld op een unieke en symbolische datum, 21 juni, de dag van de zomerzonnewende. Een groot gratis populair evenement dat openstaat voor alle muzikanten. Van amateur tot professional, livemuziek die de breedte en diversiteit van muziek benadrukt. Evenals alle muzikale genres. Het is gericht op alle doelgroepen en helpt jong en oud uit alle sociale omstandigheden vertrouwd te maken met alle muzikale uitingen.

In Nyons vindt u concerten en muzikaal amusement op de pleinen in het stadscentrum.

Veel populaire groepen hebben de afgelopen jaren in Nyons op de Place du Dr Bourdongle opgetreden: Lalala Napoli in 2015, L’Homme Parle in 2016, El Gato Negro in 2017, Lamuzgueule in 2018, Die Qui Marchent Debout in 2019, The Big Smith in 2021.

By Niels Wichard