Camping La Vaugelette

Voorheen Camping Moto in Montclar-sur-Gervanne, nu la Vaugelette heeft nieuwe eigenaren

Ontmoet Blandine en Patrick, zij zijn de nieuwe eigenaren van la Vaugelette! Voorheen Camping Moto in Montclar-sur-Gervanne. Dat ligt aan de voet van de Vercors tussen Crest en Die.

De camping wordt doorkruist door een rivier en heeft een zwembad. Lange tijd was de camping alleen voorbehouden aan motorrijders, maar vanaf komend seizoen is de camping voor iedereen toegankelijk. (let wel; niet hele grote caravans of campers). De faciliteiten voor motorrijders, zoals de werkplaats, blijven gewoon bestaan, ook zijn de motorroutes gewoon verkrijgbaar. Kom je alleen, met je partner of gezin, met vrienden, aarzel niet onze hernieuwde camping te komen bezoeken en ontdekken! Wij heten u van harte welkom!

De camping is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vercors, je zult hier geen animatie vinden. Het is een rustige camping voor natuurliefhebbers.

Er is een bar aanwezig waar je in het hoogseizoen s’morgens en s’avonds iets kunt eten. Ook zal er zo nu en dan een optreden zijn bij de bar.

Auto’s, behalve campers, mogen niet op de camping. Dit om de natuurlijke uitstraling te behouden! Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen;

Blandine & Patrick – Drôme – Frankrijk

Vamping la Vaugelette
764 route de Beaufort
26400 Montclar-sur-gervanne

+33 (0)4 75 40 04 83

https://www.campinglavaugelette.com
contact@campinglavaugelette.com

By Niels Wichard