Solex, Mob Et Cie

Solex huren in Saillans!?

Heerlijk even met je gedachten op 0 door de bergen zoefen? Huur een Mobylette bij Jonathan!

Jonathan Manceau, de uitbater van een verhuur van Mobylettes en brommers in Saillans. Mensen lopen langs en maken veel foto’s van zijn leuke winkel in Saillans, wat vele niet weten is dat hij ook verhuur doet! En wat is er leuker dan met een groepje de bergen in op de Mobylette!?

Alles tot in de puntjes geregeld, eerst krijg je een korte les in het reilen en zeilen van zo’n brommer, vervolgens neemt Jonathan de routes met je door. Je kunt kiezen uit diverse routes of er zelf één samenstellen, alles voor de klant.

Hij is erg trots op zijn Mobylettes, terecht, het zijn stuk voor stuk collectors-items! Wél zegt hij erbij dat je beslist géén open schoenen mag dragen en je verplicht een B-Rijbewijs moet hebben of een Bromfietscertificaat.

En heerlijk een halve dag of een dag door de bergen rijden, picknicken, dorpjes bezoeken of zwemmen in een afgelegen beek, wie wil dat nu niet.

Jonathan is sinds vorig jaar voor het eerst open, de eerste Nederlanders hebben een toertje gemaakt en zijn superenthousiast. Niet alleen vanwege het rijden op de Mobylettes maar ook vanwege Jonathan’s persoonlijke service.

Mob. et Cie. biedt 2x een route op de Mobylette aan om te verloten via de website of het magazine. Hou ons in de gaten en maak kans op dit arrangement!

En over het huren van een Mobylette? Gewoon doen!

Solex, Mob. Et Cie
13 boulevard de l’Echo
26340 Saillans – Drôme

solexmobetcie@gmail.com
+33 6 33 67 67 39

By Niels Wichard