Onze nieuwe website!

De nieuwe website van Kamperen in de Drôme

Welkom op de nieuwe website van Kamperen in de Drôme! Het is al een hele geruststelling dat je ons ook hier gevonden hebt, op Facebook is het lastig om directe links te delen. Dit zorgt er onder andere voor, dat als we een leuk restaurant hebben gevonden en we linken dat door naar Facebook, Facebook dit ziet als SPAM.

Vandaar de keuze om de website op te starten waardoor het delen van posts hier, niet meer als spam gezien wordt door Facebook. Genoeg over ingewikkelde, technische dingen. Een voordeel is dat hier ook de bedrijven in de regio makkelijker gepromoot kunnen worden! Dat leidt hier en daar nog weleens tot een voordeeltje voor onze gebruikers, zo zullen wij zo nu en dan typische Drôme arrangementen uit kunnen delen. Dit kan variëren van een fles Clairette tot een arrangement van de lokale Mobyletteverhuur.

Meedingen naar deze leuke cadeautjes vereist wel een inschrijving op de nieuwsbrief op deze website.

Nog steeds geldt dat we heel erg blij zijn met al jullie bijdragen aan Kamperen in de Drôme, zowel op Facebook als het magazine (komt uit op 27 maart 22), Instagram en vanaf nu dus ook op deze website. Heb je leuke toevoegingen, laat ze horen en we maken er een onderwerp van. Heb je specifieke vragen, laat ze weten en we zoeken het voor je uit!

Het magazine zal vanaf nu ook via hier te lezen zijn, deze vind je in de titelbalk onder magazine. Daar kun je kiezen uit de verschillende edities!

Ik hoop dat als er op- of aanmerkingen zijn, jullie daar mee komen zodat we deze site net zo populair kunnen maken als de Facebookpagina, want het één, kan niet zonder het ander!

Veel leesplezier,

Niels

By Niels Wichard