Terug in de tijd bij Pauroux, chambre d’hôtes!

Op zoek naar het echte authentieke Frankrijk? Waar zelfs Franse gasten zeggen: ‘Alsof ik bij grand-mère binnenstap!’ Dan bent u aan harte welkom op La Ferme de Pauroux, een sfeervolle en gezellige Provençaalse boerderij met veel originele elementen. De chambres d’hôtes is zeer centraal gelegen in het mooie departement de Drôme aan een kabbelend riviertje.

Alweer 17 jaar ontvangen wij, Sabine en Thierry, onze gasten met veel plezier. Een typische Franse sfeer, een Franse keuken met lokale specialiteiten en groente en fruit uit eigen tuin. Thierry, geboren in Frankrijk, is de kok en kookt graag de recepten van zijn ‘mamie’, oma. Er zijn vier kamers met eigen douche en toilet en twee gîtes voor 2 tot 6 personen. De inrichting is ongecompliceerd en gezellig met comfortabele bedden (1.60m x 2.00/2.10m)

Op aanvraag serveren wij u met veel plezier een 3-gangen diner (28 euro p.p. inclusief een glaasje wijn). In Frankrijk table d’hôtes genoemd. We eten in het voorjaar, de zomer en het najaar zoveel mogelijk buiten op de sfeervolle binnenplaats van onze chambres d’hôtes en bij minder weer in de nostalgische eetkamer. U kunt ook dineren indien u een gîte heeft gehuurd.

Ken je de Drôme niet, dan adviseren we je graag. Elke gast wordt verwelkomd met een drankje en uitleg over de omgeving.
Voorpret heb je al met Sabine’s blog, www.drome-blog.nl vol toeristische tips. Maar pas op, je ontdekt dan hoe mooi en
veelzijdig het hier is! Prachtige natuur met indrukwekkende bergen, adembenemende rotspartijen, watervallen, geurende
lavendelvelden, een rivier om lekker aan te relaxen of op te kanoën, en nog veel meer. We adviseren je graag over middeleeuwse
dorpjes met heerlijke terrasjes, een gezellige Provençaalse markt; ‘Nyons!’ of een mooie wandeling met prachtige uitzichten; ‘Les Trois Becs’.

Een verblijf in onze chambres d’hôtes kan al vanaf € 60,- per nacht, incl. ontbijt. De huur van een gîte is vanaf 497 euro per week.
Welkomstdrankje
3 overnachtingen in een 2-persoonskamer
met eigen douche en toilet
3 x ontbijt voor 2 personen
3 x driegangendiner voor 2 personen, incl.
drankjes
Informatie over de omgeving

Arrangementsprijs voor 2 personen: € 355,-
Prijs voor een extra nacht inclusief ontbijt: € 67,-

Drô(o)me-arrangement speciaal voor de eerste editie van het magazine ‘Kamperen in de Drôme’. Geldig Van 1 april t/m 2 juli en van 28 augustus tot 15 november, op basis van beschikbaarheid. Het arrangement gaat uit van 2 personen per kamer. ▪

26460 Mornans
Drôme, France
+33 (0)4 75 53 48 98
+33 (0) 6 14 20 32 09
https://www.pauroux.com/nl/

By Niels Wichard