Les Saint Thiers, lekker lunchen in Saoû

Vanaf aankomende Pasen een aangepaste menukaart bij Le Saint Thiers in Saoû!

Vanaf Pasen zal het bij Le Saint Thiers in Saoû, alleen nog mogelijk zijn om de lunchkaart te gebruiken. Van de brunchkaart nemen zij voorlopig afscheid vanwege het volgende; “We hebben besloten de kaart in te korten vanwege de verbouwing van de zaak, boven worden namelijk 3 gîtes gecreëerd. Daarnaast besloot de Chef-Kok het ook rustiger aan te gaan doen waardoor wij besloten hebben de kaart voorlopig in te korten. Ook is de boetiek tijdelijk verdwenen, volgend jaar hopen wij dat alles weer bij het normale is!”

Wat is er wel!? Om de drukte in de keuken er een beetje uit te krijgen is er besloten om een uitgebreid en exclusief zoet theetijd menu samen te stellen, daarnaast hebben wij vanaf dit jaar een ijssalon met huisgemaakt ijs waarvan de smaak u zal verrassen! U kunt ook vanaf dit jaar de “koekjeshoek”uit testen, hier vindt u allerlei heerlijke zoete lekkernijen.

Evengoed zullen wij wat hartigs serveren in de vorm van een borrelplank. Deze is heerlijk tijdens het ‘apero’ met een wijntje in de zon. Wij proberen deze altijd te vullen met allerlei hartige regionale specialiteiten.

Natuurlijk kun je ook bij ons blijven ontbijten. We verwachten per september de opening van onze gîtes te hebben. Dat is waar ons hart ligt, de combinatie tussen koken, verzorgen en gezelligheid.

Mocht je op zoek zijn naar een mooie plek om te overnachten in de Drôme Provençale, dan ben je bij ons van harte welkom!

Theetijd – IJssalon – Café – Snoepwinkel
Le Saint Thiers
1 place de l’Horloge
26400 SAOU

+33 6 64 35 21 18
+33 4 75 56 19 76

lesaintthiers@gmail.com

Van 09.30 tot 21.30 uur van Pasen tot half september, van 10.00 tot 18.00 uur buiten het seizoen
Maandag en dinsdag zijn wij gesloten!

By Niels Wichard